Gewoon goed in onderhoud: Onderhoudszeker

Het onderhoud voor jouw (bedrijfs)pand, gewoon goed uitgevoerd? Laat dat maar aan ons team van onderhoudsspecialisten over. Met jarenlange ervaring in herstel en onderhoud, weten wij jou te helpen met inspectie, preventief onderhoud, het opstellen van (meerjaren) onderhoudsplannen én daadwerkelijke uitvoering van het geplande onderhoud. Daarnaast staan we 24/7 voor je klaar, zodat storingen en acute reparaties direct opgepakt kunnen worden.

MJOP's voor VVE's, zorginstellingen, beheerders en commercieel vastgoed

Onderhoudszeker uit Maarsbergen houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen én uitvoeren van MJOP’s (meerjarig onderhoudsplan) voor VVE’s, zorginstellingen, beheerders en. Ben je eigenaar en /of verhuurder van één of meerdere panden? Dan helpt Onderhoudszeker je ook graag verder. We staan klaar om je vragen te beantwoorden én je van advies te voorzien!

Dagelijks gaan we met 8 specialisten aan de slag om jou én de andere klanten van het beste onderhoud te voorzien. Maak kennis met de specialisten die voor jou klaarstaan!

Eigenaar aan het woord

Met Onderhoudszeker bieden we dé ideale ondersteuning voor VVE's en ondernemers in commercieel vastgoed. Alle zorgen rondom onderhoudsplannen, uitvoering van onderhoud en (spoed)reparaties worden door Onderhoudszeker uit handen genomen. Zo kan jij je op andere belangrijke zaken richten! 
— Kees van Lambalgen , Onderhoudszeker & Herstelpartner