Reiniging

Bespaar op onderhoudskosten met goede reiniging

Dé ideale manier om in de komende jaren op onderhoudskosten te besparen? Door te zorgen voor goede reiniging van het vastgoedobject. Zo zorg je voor een representatieve uitstraling én voorkom je onnodig onderhoud door verwering en verloedering van het pand. Hoe wij je helpen met de uitvoering van reiniging? Dat lees je hier!

Zo werkt reiniging en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de reiniging en onderhoud op het juiste moment wordt uitgevoerd, is Onderhoudszeker snel ter plaatse voor benodigde reiniging van (onderdelen van) het pand. We starten dan direct met het schoonmaken van deze onderdelen. Zo gaan we bijvoorbeeld aan de slag met het schoonmaken van zonnepanelen. Door dit goed schoon te houden vangen de zonnepanelen meer zon op en blijft de opbrengst van energie goed. Ook belangrijk: het schoonmaken van kozijnen. Door (groene) aanslag van weersinvloeden op tijd weg te halen krijgt het geen kans om in te werken. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk langer meegaat.

Onderhoudszeker is jouw vaste partner voor reiniging!

De specialisten van Onderhoudszeker staan klaar om je te helpen met reiniging en onderhoud van verschillende vastgoedobjecten. Hoe we precies te werk gaan, is afhankelijk van de omvang van jouw aanvraag. We spreken dan een vast moment af voor reiniging van het pand, zodat de reinigingsmomenten altijd op tijd plaatsvinden. Daarnaast zorgen we daarbij voor duidelijke afspraken, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Hoe kunnen we jou helpen met reiniging van het gebouw?

Aan de hand van een goed plan zorgen we ervoor dat de reiniging op het juiste moment wordt uitgevoerd. Wil je alle zorgen over inspectie én onderhoud uitbesteden aan één vaste partij? Bekijk hier hoe we je kunnen helpen met het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen. Liever direct alle opties bespreken? Neem contact op met Kees van Lambalgen via 0343-235125 of mail naar info@onderhoudszeker.nl.