Preventief vastgoedonderhoud

Bespaar op kosten met preventief vastgoedonderhoud!

Preventief vastgoedonderhoud: houdt het vastgoed in optimale staat én bespaart op toekomstige onderhoudskosten. De specialisten van Onderhoudszeker weten precies welk onderhoud nodig is om grotere kosten in de toekomst te voorkomen. Hoe dat in z’n werk gaat? Dat leggen we je graag uit!

Preventief onderhoud op basis van onderhoudsplannen

In veel gevallen werken we op basis van het bestaande onderhoudsplan voor het vastgoedobject. Dit onderhoudsplan geeft richting voor het jaarlijkse onderhoud én grote onderhoudswerkzaamheden die eens per zoveel tijd uitgevoerd moeten worden. Hierbij gaan we na welke onderdelen in het gebouw al eerder vervangen moeten worden én waar eventuele renovatiewerkzaamheden nodig zijn. Doordat we preventief onderhoud aan het vastgoed uitvoeren, stellen we vervanging van onderdelen uit óf voorkomen we juist dat er grotere renovaties nodig zijn.

Periodieke inspectie voor benodigde werkzaamheden

Een onderhoudsplan is handig, maar geeft geen garanties voor de toekomst. Om te voorkomen dat bepaalde onderdelen van het gebouw ongemerkt achter gaan lopen op onderhoud, is het verstandig om een vast moment voor inspectie af te spreken. Tijdens zo’n inspectiemoment vindt er een kort onderzoek plaats door één van onze specialisten. Na inspectie worden benodigde werkzaamheden bespreken én wordt er een moment ingepland voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Direct geregeld!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met Kees via 0343-700234. Aan de hand van jouw aanvraag stellen we een passende offerte voor je samen en gaan we aan de slag met uitvoeren van preventief vastgoedonderhoud bij jouw vastgoedobject!