Groot onderhoud via onderhoudsplanning

Groot onderhoud voor vastgoed nodig?

Het uitvoeren van groot onderhoud bij vastgoed is van groot belang voor het behouden van een veilige woonomgeving! Groot onderhoud zorgt ervoor dat de huurders of gebruikers van het pand profiteren van meer woon- of werkcomfort en het verbetert de verhuurbaarheid van het pand. Investeren in groot onderhoud is een investering in de toekomst. Wij helpen je graag verder!

Wat gaan we doen bij het uitvoeren van groot onderhoud?

De naam zegt het al: bij groot onderhoud pakken we het groots aan. Dit gaat om het uitvoeren van werkzaamheden die van belang zijn voor het behouden van veiligheid en comfort in het pand. Denk aan verduurzaming, het vervangen van onderdelen en materialen en revitaliseren van de uitstraling van het pand. Dit betekent dat we bijvoorbeeld aan de slag gaan met isolatie, grondige schoonmaak en schilderwerk, maar ook het vervangen van daken, gevels of kozijnen. Deze werkzaamheden nemen een tijdje in beslag, maar geven uiteindelijk een resultaat waar je jaren mee vooruit kan!

Groot onderhoud bestaat onder andere uit:

  • Collectief vervangen van kozijnen
  • Renovatie van het dak
  • Renovatie van gevel
  • Collectief schilderwerk

Waar wij voor zorgen

De beloften van Onderhoudszeker

  • In bezit van specialistisch apparatuur 
  • Zorgt voor een beter rendement 
  • De juiste deskundige, altijd in de buurt 
  • Reiniging met osmose water voor een beter resultaat. 

Hoe wordt bepaald welk onderhoud wordt uitgevoerd?

Voordat we aan de slag gaan met de werkzaamheden, stellen we eerst een plan op. Dit kan aan de hand van een bestaand MJOP (meerjarig onderhoudsplan), maar bij voorkeur voeren we eerst een inspectie uit. Zo weten we precies welk onderhoud nodig is en op welke manier we het groot onderhoud het beste kunnen uitvoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand?

Onze specialisten staan klaar om je te adviseren en verder te helpen. Neem direct contact op met Kees via 0343-700234 of laat jouw vraag achter via info@onderhoudszeker.nl. Aan de hand van jouw wensen en eisen stellen we een gepast onderhoudsplan op. Tot snel!