Groenonderhoud

Besteed het groen onderhoud rondom vastgoed uit!

Hoe zit het met het groen rondom het appartementencomplex, bedrijfspand of woningen die jij beheert? Het bijhouden van de tuinen en perken rondom vastgoed wordt vaak vergeten, terwijl het steeds belangrijker wordt om het groen rondom panden goed op orde te houden! Goed voor de uitstraling van het pand én goed voor de natuur. Samen met jou zorgen we voor een goed plan voor het groen onderhoud.

Groen onderhoud uitbesteden aan Onderhoudszeker

Wij zorgen ervoor dat woningen en bedrijfspanden worden voorzien van een mooie, verzorgde, groene omgeving. Belangrijk, want goed verzorgd groen helpt met het afvoeren van neerslag. Daardoor voorkom je (water)schade! We gaan voor jou aan de slag met gemotiveerde specialisten, de juiste kennis en professionele machines en apparatuur. Zo hoef jij geen tijd en zorgen te besteden aan het bijhouden van groen, en zorgen wij voor een professionele uitstraling van het gebouw!

Wat we doen voordat we starten met groen onderhoud

Hoewel we staan te popelen om aan de slag te gaan met het groen rondom de vastgoedobjecten, maken we eerst een goed plan: wel zo handig. Daarbij stellen we samen met jou vast wat er nodig is om de tuinen, perken en al het andere groen van goed onderhoud te kunnen voorzien. Daarnaast spreken we af hoe vaak we langskomen voor het groen onderhoud. Doordat we dit allemaal duidelijk maken in het onderhoudsplan, weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Dat scheelt veel zorgen!

Ontdek wat Onderhoudszeker voor jou kan doen!

Onze beloftes

  • In het bezit van specialistische apparatuur
  • Zorgen voor een beter rendement
  • De juiste deskundige, altijd in de buurt 
  • Reiniging met osmose water, voor een beter resultaat 

Aan de slag: dit gaan we allemaal doen

Heb jij de plannen goedgekeurd? Dan is het tijd om aan het werk te gaan. Tijdens het onderhoud houden we onze bezig met de volgende taken: het maaien van het gazon, snoeien van struiken en bomen, reinigen van fonteinen of ander soort springbron, bladblazen & ruimen en het reinigen van putten. Zijn er nog aanvullende acties nodig? Laat het weten, dan nemen we dat op in het onderhoudsplan.

Hoe kunnen we jou helpen met groen onderhoud?

Laat weten wat de situatie is, dan geven we je een gepast advies over het benodigde groenbeheer! Vraag een offerte aan via info@onderhoudszeker.nl of neem direct contact op met Kees via 0343-235125. We helpen je graag verder!