Dakgoot laten reinigen via OnderhoudsZeker

Dakgoot laten reinigen

Heeft u als bedrijf of VvE weleens last van overstromende dakgoten? Bent u verantwoordelijk voor de gebouwen binnen een zorginstelling en ervaart u daklekkages onder de dakpannen? Verstoppingen in dakgoten kunnen veel schade veroorzaken. Door regelmatig uw dakgoot te laten reinigen is dit probleem verholpen. Wij van OnderhoudsZeker zijn er voor preventief vastgoedonderhoud, zodat u altijd verzekerd bent van goedwerkende dakgoten.

Veel schade door verstopte dakgoten

Verstopte dakgoten kunnen voor veel schade zorgen. Veel voorkomende problemen zijn:

  • Lekkages in dakgoten
  • Overstromende dakgoten
  • Daklekkages onder de dakpannen, omdat het regenwater niet kan wegstromen
  • Houtrot in kozijnen
  • Vochtproblemen en schimmels in muren

Door periodiek uw dakgoten te laten schoonmaken voorkomt u bovenstaande problemen. Zo komt u nooit voor onnodige kosten te staan en blijft u als bedrijf, VvE of instelling genieten van optimaal werk- en wooncomfort.

Voorkom lekkages en schade; laat uw dakgoot schoonmaken

Goed onderhoud aan uw dakgoten is essentieel om vochtproblemen en schade aan uw pand te voorkomen. Zeker als de herfst aanbreekt, zorgen bladeren, takken en mos ervoor dat het water niet altijd goed afgevoerd kan worden. Laat daarom jaarlijks uw dakgoot schoonmaken en controleren. Blijkt tijdens het reinigen van de dakgoten dat uw dakgoot aan vervanging of reparatie toe is, dan kunnen we dit op tijd voor u regelen. Zo voorkomen we waterschade en lekkage met vervelende gevolgen.

Dakgoot laten reinigen via OnderhoudsZeker

OnderhoudsZeker is er voor preventief vastgoedonderhoud. Wij hebben alles in eigen huis en staan voor vakmanschap. Wilt u uw dakgoten laten reinigen of controleren door ons, dan komen wij graag bij u langs om het één en ander te bespreken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Naast het reinigen van dakgoten kunt u ook bij ons terecht voor gevelreiniging, glasbewassing, dakonderhoud en -inspectie, bladruimen en het reinigen / onderhouden van zonnepanelen.