Bouw- en renovatiebegeleiding

Laat bouw- en renovatiebegeleiding uitvoeren door Onderhoudszeker!

Bent u van plan om een vastgoedobject te laten bouwen of renoveren? Laat de bouw- en renovatiebegeleiding uitvoeren door Onderhoudszeker! Wij begeleiden het complete (ver)bouw project en zorgen voor een goed MJOP. Meer weten over de mogelijkheden van bouw- en renovatiebegeleiding? Lees verder.

Wat is bouw- en renovatiebegeleiding?

Onze bouw- en renovatiebegeleiders zorgen voor een soepel verloop van het gehele project. Daarbij begeleiden we je tijdens het aanbestedingstraject, helpen we met het aanvragen van vergunningen, houden we toezicht op de kosten, controleren we kwaliteit van het geleverde werk en functioneren we als tussenpersoon tussen jou en de aannemer. Hierdoor nemen we niet alleen een hoop verantwoordelijkheid van je over, we voorkomen ook miscommunicatie en zorgen voor een soepeler (ver)bouwproces.

Wanneer is bouw- en renovatiebegeleiding nodig?

Wij helpen u graag met de nieuwbouw of verbouw van uw vastgoedobject! Hoewel we meestal worden ingezet bij grotere (nieuwbouw)projecten zoals appartementencomplexen, kan bouwbegeleiding ook van pas komen bij de bouw van een enkele woning of bedrijfspand. De voornaamste reden om te kiezen voor bouw- en renovatiebegeleiding is om ervoor te zorgen dat het (ver)bouwproject soepel verloopt. Daarnaast besteed je grote verantwoordelijkheden uit aan een partij die verstand heeft van bouwzaken. 

Onderhoudszeker werkt voor jou!

Hoe wij het beste onderhoud voor jou uitvoeren

  • In het bezit van specialistisch apparatuur
  • Zorgt voor een beter rendement 
  • De juiste deskundige, altijd in de buurt 
  • Reinigen met osmose water voor een beter resultaat 

Vastgoedobject renoveren? Inspectie en onderhoudsplannen geregeld!

Waar er bij een nieuwbouwproject voornamelijk wordt gekeken naar budget en aanvraag van vergunningen, worden daar bij renovatiebegeleiding nog een aantal taken aan toegevoegd: hier zorgen we namelijk vooraf voor een grondige inspectie én beslissen we welke onderdelen wel en niet vervangen moeten worden. Daarnaast houden we rekening met duurzaamheid: er wordt gekeken naar mogelijk hergebruik van materialen en verduurzaming van het vastgoedobject.

Project afgerond? Regel een goed onderhoudsplan.

Na afronding van het (ver)bouwproject stellen we in veel gevallen een onderhoudsplan op. Voornamelijk bij renovatieprojecten is het verstandig om goed vast te leggen welk onderhoud in de komende jaren nodig is. Zo voorkom je onderhoudsproblemen in de toekomst én kan er van tevoren al genoeg geregeld worden met de VVE.

Bouw- of renovatiebegeleiding nodig? Onderhoudszeker.

Onderhoudszeker is dé partner voor VVE’s, vastgoedeigenaren en woningcoöperaties. Van bouw- en renovatiebegeleiding tot MJOP’s en planmatig onderhoud: wij regelen het voor je. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 0343-235125 of mail naar info@onderhoudszeker.nl. Tot snel!